Over ons

Geschiedenis van Van den Boogaard Snelvervoer

In 1968 werd ons bedrijf opgericht door de heer Van den Boogaard. We begonnen met het vervoeren van landelijke dagbladen naar verzamelpunten in Brabant en Limburg, met slechts twee stationwagens. Later breidden we onze activiteiten uit naar het transporteren van computeroutput naar bankfilialen in Brabant, Limburg en Gelderland, met dagelijkse vaste routes op zes dagen per week. Vervolgens groeiden we door naar het vervoeren van spare-parts voor meerdere grote bedrijven in de regio Eindhoven, zowel nationaal als internationaal. Gedurende de jaren hebben we ons wagenpark verder uitgebreid.

Duurzaamheidsinitiatieven en CO₂-reductie

Als gecertificeerde transportorganisatie vinden we het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom richten we ons al jaren op verschillende duurzaamheidsprojecten om de CO₂-uitstoot te verminderen. In de periode van 2022-2023 hebben we zonnepanelen geïnstalleerd en is alle verlichting in ons bedrijfspand vervangen door energiezuinige ledverlichting, waardoor we het grootste deel van het jaar CO₂-neutraal zijn.

Bekijk hier het wagenpark of onze visie op het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben je op zoek naar een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke distributiepartner? Dan staan wij, transportbedrijf Van den Boogaard Snelvervoer, graag voor je klaar.

Vraag een offerte aan of bekijk onze werkwijze.

Een foto uit de oude doos….

Jouw transport binnen 60 minuten ingepland

Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten

Plaats opdracht